Ouders gezocht

Ben jij die pa of ma die basketball helemaal te gek vindt en zou je graag willen helpen maar je weet niet hoe? Wij komen graag met jou in contact! Stuur even een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en we nemen contact op.

Bestuursleden gezocht

Voor komend seizoen zijn we op zoek naar een voorzitter, secretaris en algemeen bestuurslid.
Heb je interesse? Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Oaters @ Actie

Actie nieuws:

Op dit moment lopen er geen acties.
Voor al uw vragen over sponsoring: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Oaters Agenda

di juni 26 @20:00 -
Bestuursvergadering

wo juni 27 @20:00 -
Bestuursvergadering

di aug 21 @20:00 -
Bestuursvergadering

BvOaters Om het nieuwe jaar in te luiden, willen we alle leden (vanaf 16 jaar) uitnodigen voor een nieuwjaarsborrel op zonda… https://t.co/avothioLdW
BvOaters De trainingen zijn weer los en de wedstrijden gaan zaterdag weer van start. Let's play ball!🏀 https://t.co/bcBlL2Na5p
BvOaters Allen een gelukkig, gezond en sportief 2018 toegewenst! 🏀 https://t.co/45p2fHYAAl
BvOaters Trainingstijdens staan op Facebook en binnenkort ook op de website. Trainingen starten 4 september.
BvOaters UPCOMING: Oaters MIXTOERNOOI as. ma 20 februari 18.45: peanuts, u12, u14-1, u14-2 u16 20.30: u18, Dames 1, Dames 2, Heren 1 en de recreanten

Login Sitebeheer

Wedstrijden:

Mar-athon Sneek 2018

 

Voor alle leden vanaf 18 jaar:

 

Lieve, leuke, mooie gezellige leden!

Voelen jullie het al aankomen? Ja hoor, wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers! 

Afgelopen jaar hebben wij geholpen bij de Mar-athon in Sneek. Dit was onze eerste keer en het was een beetje aftasten, het was heel anders dan gedacht maar ontzettend leuk!

Vandaar dat wij dit jaar weer vrijwilligers willen 'leveren'. 

Nu zijn wij natuurlijk op zoek naar JOU! Wil jij op zaterdag 23 juni samen met ons de sportieve mensen over de finish helpen?

Je kan dan kiezen uit de volgende tijden: 10.00 tot 14.30 of 18.30 tot 21.30!

Geef je zo snel mogelijk op bij Karin als je kan helpen. Het is echt erg leuk!!

Het lijkt ons in elk geval gezellig om je erbij te hebben!

Eventueel mag je ook altijd een vriend/vriendin/ouder/collega etc. vragen om gezellig mee te gaan.

 

Veel liefs, Karin en Nynke

 

Afbeeldingsresultaat voor mar athon sneek

 

ICG Kaunas: geen prijs, wel een topweek

 

Van 4 tot 9 juli is onze vereniging vertegenwoordigd geweest op de International Children's Games in Kaunas, Litouwen. Namens Oaters waren Daemon, Niek, Matts, Niels en Marc (coach) aanwezig in het 3x3 toernooi. Zij maakten deel uit van een delegatie van totaal 11 sporters en 4 begeleiders voor de onderdelen Basketball, Beachvolleybal en zwemmen.

Dinsdag kwamen ze aan in Vilnius, de hoofdstad van Litouwen en de zondag daarop zijn ze weer veilig thuisgekomen.

De Friese delegatie viel op door in de openingsceremonie sowieso in oranje, maar ook met Friese klompen te verschijnen.

 

De drie poule wedstrijden werden verloren en twee wedstrijden om de verdere plaatsbepaling helaas ook. Volgens coach Marc der Weduwen was de tegenstand te groot doordat andere teams wat oudere speler hadden met bovendien ook aanzienlijk meer trainingsuren. Alle sporters uit De Fryske Marren konden elkaars wedstrijden zien en aanmoedigen.

 

Alle sporters en begeleiding hebben in ieder geval een fantastische week beleefd en sporters uit andere landen leren kennen. Het is gebruikelijk dat sporters onderling veel attributen ruilen, dus daar kwamen de klompen weer van pas. Al met al een superervaring; ook volgend jaar zal Oaters proberen een afvaardiging te laten deelnemen.  

 

Foto's

 

Www:  http://icg2017.kaunas.lt/

 

FB: https://www.facebook.com/groups/ICG2017teamdefryskemarren

 

IMG 2653

 

OATERS naar Litouwen

Van 4-9 juli is onze vereniging vertegenwoordigd op de International Children's Games in Kaunas, Litouwen. Namens Oaters gaan Daemon, Niek, Matts, Niels en Marc (coach) schitteren in het 3x3 toernooi. Zij maken deel uit van een delegatie van totaal 15 personen voor de onderdelen Basketball, Beachvolleybal en zwemmen. Dinsdag vliegen zij vanaf Eindhoven naar Vilnius, de hoofdstad van Litouwen en de zondag daarop zullen ze rond het middaguur terug zijn bij Sportfun. Iedereen is van harte uitgenodigd om hen dan thuis te verwelkomen.

Naast het sportieve deel zullen zij ook de Litouwen, de cultuur en sporters uit andere landen leren kennen en zal dit ongetwijfeld een fantastische ervaring worden.

 

Namens alle Oaters: SUCCES!!

 

Www:

http://icg2017.kaunas.lt/

 

Wedstrijdschema:

http://icg2017.kaunas.lt/wp-content/uploads/2017/06/icg2017_3x3schedule.pdf

 

FB:

https://www.facebook.com/groups/ICG2017teamdefryskemarren

 

TeamO

 

IMG 2420

 

 

 

 

 

 

 

Oaters Sociale Media